O alegere inspirata

DR. MORAD IANCU

Aproape douazeci de ani de practica a medicinii estetice in care a tratat cu succes un numar impresionant de pacienti, participarea sistematica la cele mai prestigioase forumuri, workshop-uri si conferinte medicale de profil ce i-au permis introducerea in practica sa a celor mai noi si eficace procedee estetice si nu in ultimul rand un adevarat ochi de artist au facut ca Dr. Morad Iancu sa fie astazi unul dintre cei mai experimentati, inovativi si reputati medici esteticieni din Romania. Daca adaugam utilizarea substantelor, materialelor si aparaturii de ultima generatie, Dr. Morad Iancu este cea mai potrivita alegere pentru cei ce isi doresc o procedura estetica premium.

Dupa experienta vasta acumulata in mod direct si nenumarate participari la congrese si forumuri de specialitate, inclusiv in calitate de speaker, absolvent de cursuri profesionale organizate de cei mai renumiti medici in domeniu pe plan mondial, Dr. Morad Iancu practica medicina estetica la cel mai inalt nivel, cu nimic mai prejos celor mai prestigioase clinici din New York, Tel Aviv sau Londra. Atunci cand este necesar executa interventii chirurgicale complexe, dar ramane adeptul convins al tratamentelor estetice minim invazive si al rezultatelor naturale in armonie cu trasaturile si fizionomia fiecarui pacient.

Pe langa multi alti pacienti indragostiti de frumos, numeroase vedete si personalitati au ales Clinica Dr. Morad Iancu. Constiente ca imaginea conteaza, vedetele acorda o atentie speciala modului in care arata si isi aleg cu mare grija medicul estetician. Ca si dumneavoastra, suntem convinsi! Cand este vorba de interventii estetice ne dorim cu totii tot ce e mai bun. Programati acum o consultatie:

Sunati pentru consultatie: 0765 778 898
sau completati formularul si va sunam

testimoniale – clientii vorbesc

Giulia Huidu

„Il recomand pe dr. Iancu Morad pentru ca este profesionist, perfectionist, face aceasta meserie din pasiune, se vede si se simte asta ca pacient, intretine si conserva frumusetea prin cele mai noi si revolutionare metode, invata si cerceteaza in permanenta, in plus este o prezenta placuta, un medic in compania caruia te simti confortabil, care iti insufla incredere.”

Tania Budi

„Morad are cel mai frumos job din lume dar cred ca si cel mai dificil. Prelungeste tineretea, ii infrumuseteaza aspectul sau chiar o readuce acolo unde se degradase. O misiune ce poate parea dificila dar el o face cu atata pasiune, profesionalism si dragoste fata de oameni…”

Dana Savuica

„Iancu Morad este unul dintre doctorii in care am foarte mare incredere… Ma bucur ca l-am cunoscut si ca este doctorul meu. Il recomand cu cea mai mare caldura.”

Bianca Ionita

„Este cel mai delicat si onest medic estetician. Nu-ti vinde gogosi, nu-ti spune ca se poate imposibilul. Nu te lasa sa faci cu chipul si corpul tau experimente. Nu exagereaza o interventie pentru nimic in lume. Pe langa asta e un om deosebit, te simti bine in prezenta lui, ceea ce e important in relatia medic – pacient.”

Catalin Botezatu

„Morad e medicul meu, e prietenul meu, e omul in care am maxima incredere. Ma las pe mana lui fara emotii, stiu ca face in asa fel ca anii sa treaca mai elegant peste noi, incearca sa ne pastreze trasaturile ferme fara sa ne transforme in altcineva. Cred ca asta este adevaratul talent al unui medic estetician, sa nu te transforme in altcineva ci sa te pastreze pe tine.”