MODELAREA SI MARIREA BUZELOR

Una dintre cele mai solicitate interventii de medicina estetica este cea de modelare si marire a buzelor. Daca doriti buze mai mari, mai simetrice, un echilibru mai bun intre buza inferioara si cea superioara sau corectarea unor imperfectiuni, Clinica Dr. Morad Iancu va sta la dispozitie. Folosim numai substante de umplere de cea mai buna calitate de la producatori renumiti, autorizate si verificate in practica clinica.

Pe langa binecunoscutul acid hialuronic ca substanta de umplere, Dr. Morad Iancu foloseste si tehnica micropicaturilor de silicon in care organismul depune colagen in jurul acestora, o tehnica deosebita cu rezultate exceptionale si de lunga durata. O alta procedura folosita in clinica noastra este augmentarea buzelor cu grasime proprie (transfer autolog de grasime).

Dr. Morad Iancu este adeptul convins al formelor naturale, in pas cu tendintele actuale, si manifesta o atentie deosebita la a pastra armonia in raport cu trasaturile fetei si ale corpului. Programati o consultatie:

Sunati pentru consultatie: 0765 778 898
sau completati formularul si va sunam

MODELARE SI MARIRE CU ACID HIALURONIC

Cea mai populara substanta de umplere folosita pentru modelarea si marirea buzelor este acidul hialuronic, o substanta prezenta in mod natural in organism si in consecinta foarte bine tolerata. Clinica Dr. Morad Iancu foloseste doar acid hialuronic de inalta puritate de la branduri premium, care detin toate autorizarile si certificarile necesare si care in plus au fost testate in clinica si inregistreaza performante superioare.

Injectarea de acid hialuronic in buze compenseaza pierderea naturala, permite corectia unor imperfectiuni precum si alinierea la cele mai noi tendinte. In functie de dorinta si de trasaturile pacientei se poate opta pentru cresterea volumului buzelor sau doar la accentuarea conturului.

Dr. Morad Iancu prefera tratamentul etapizat ce consta in injectarea initiala a unei cantitati mai reduse de acid hialuronic urmata de una sau mai multe corectii. In acest fel se pot controla cu mare exactitate forma, dimensiunile si conturul buzelor.

Procedura in sine nu este dureroasa, inaintea injectarii aplicandu-se o crema anestezica iar acele utilizate fiind extreme de fine. Nu implica timp de recuperare, va puteti intoarce rapid la activitatile curente.

Dr. Morad Iancu urmareste obtinerea unor forme frumoase, senzuale, atragatoare, in acelasi timp naturale si lipsite de exagerari. Imaginea finala este moderna, in armonie cu trasaturile fetei dar si ale corpului, sugereaza tinerete si prospetime.

Numeroasele vedete si personalitati publice care au ales si aleg Clinica Dr. Morad Iancu stau marturie pentru rezultate. Programati acum o consultatie:

MODELAREA SI MARIREA BUZELOR IN TEHNICA MICROPICATURILOR DE SILICON

Aceasta tehnica a fost creata de catre Profesor Dr. Orentlich in SUA si consta in injectarea de micropicaturi de silicon medical in jurul carora organismul depune colagen, asemenea procesului de formare a perlelor.

Procedura se repeta la interval de circa o luna pana cand rezultatul dorit este atins. Constructia incrementala a formelor dorite permite medicului un foarte bun control, iar rezultatele se mentin pe termen lung.

Dr. Morad Iancu aplica cu succes aceasta tehnica pentru obtinerea de forme spectaculoase, perfect simetrice si imbinate armonios cu trasaturile fetei si ale corpului. Buzele raman moi, flexibile si catifelate si isi pastreaza forma o perioada foarte lunga de timp. Procedura completa dureaza intre sase luni si un an iar primele rezultate sunt vizibile dupa doua-trei sedinte.

MODELAREA SI MARIREA BUZELOR CU GRASIME PROPRIE

O alta modalitate de augmentare a buzelor este transferul autolog de grasime. In clinica Dr. Morad Iancu acesta este practicat pentru a adauga volum si in alte zone faciale, la nivelul pometilor, a ridurilor nazolabiale, a cearcanelor adanci sau pentru a corecta scobituri si denivelari ale obrajilor.

Grasimea este recoltata din zonele unde se gaseste in exces apoi este purificata si reinjectata acolo unde este nevoie. Fiind chiar o parte din corpul pacientului, nu exista riscul ca transferul sa fie respins.

Rezultatul final se instaleaza de regula dupa doua astfel de interventii. In timp o parte din grasime este reabsorbita de organism, dar acest proces este lent si va puteti bucura de noul look o perioada indelungata. Programati o consultatie:

Sunati pentru consultatie: 0765 778 898
sau completati formularul si va sunam